recent

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΟ SHOW ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ

Η κάτοικος της Εκάλης και Βουλευτής του ΚΚΕ (κατά τα άλλα) Λιάνα Κανέλλη σε μια από τις γνωστές εξάρσεις γραφικότητας, άρχισε να ωρύεται εντός της Βουλής γιατί "συνάδελφός" της Βουλευτής την ώρα της συνεδρίασης σέρφαρε στο internet.

Το πρόβλημά της μάλιστα δεν είχε να κάνει τόσο με το γεγονός ότι ο Βουλευτής του Ποταμιού χάζευε στο internet αλλά με το ότι ο υπολογιστής μέσω του οποίου περνούσε ανέμελα την ώρα του ήταν Apple.

Τον κάλεσε λοιπόν να καλύψει το λογότυπο της μάρκας του υπολογιστή του ώστε να μη
φαίνεται το λογότυπό του και γίνεται έτσι διαφήμιση αυτού του εξ Αμερικής σατανικού οργάνου. Επιπλέον αυτοπαινευόμενη έβγαλε από την τσέπη της μια ταμπακιέρα δηλώνοντας πως βάζει εκεί τα τσιγάρα της για να μη φαίνεται η μάρκα τους!
Το ότι καπνίζει δημοσίως και αρειμανίως αψηφώντας κάθε νόμο και ηθική, δεν έχει καμία σημασία.

Άραγε η ευαίσθητη και επί θεμάτων τεχνολογικού ιμπεριαλισμού Λιάνα, έχει κάνει ποτέ ανάλογη παρατήρηση στην πρώην Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα για το Apple iPhone με το οποίο κυκλοφορεί και διαφημίζει ή σε κάποιον έστω από τους συντρόφους της (...) που ως γνωστόν δεν είναι μόνο φανατικοί των Apple συσκευών, αλλά του Αμερικανικού LifeStyle γενικότερα;

Άραγε η Λιάνα, κρύβει τη μάρκα του αυτοκινήτου με το οποίο κινείται;

Είναι όντως ευαίσθητη ή απλά ήθελε να προβεί σε ένα ακόμη εντός Βουλής Show;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου