recent

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ DARWIN ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ !!!

Στην τοπική Βουλή του Darwin της Αυστραλίας, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η ετήσια γιορτή των Εθελοντών της Υπηρεσίας Αθενοφόρων "St John Ambulance". Για την προσφορά τους τιμήθηκαν 484 εθελοντές.

Μεταξύ αυτών και ο Έλληνας Θεόφιλος Γιαλαμάς, που ανακηρύχθηκε μάλιστα "Εθελοντής της χρονιάς"!

Ο κ. Γιαλαμάς υπήρξε για εννέα συνεχή χρόνια Εθελοντής Σαμαρείτης του Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενώ όταν
μετακινήθηκε πριν τρία χρόνια στην Αυστραλία έγινε Εθελοντής του St John Ambulance. Προφανώς η απονομή αυτού του τίτλου στον κ. Γιαλαμά αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και ιδιαιτέρως για το Τμήμα της Ρόδου, από τα σπλάχνα του οποίου ξεκίνησε την Εθελοντική του δράση.

Όλοι οι Έλληνες βεβαίως αισθανόμαστε μεγάλη περηφάνια, αφού με τη διάκρισή του μεταξύ τόσων σπουδαίων Εθελοντών, αλλά κυρίως με το έργο του που έγινε αφορμή για τη διάκριση, ο κ. Γιαλαμάς διαφημίζει την ελληνική λεβεντιά και το φιλότιμο του Έλληνα στην άλλη άκρη της γης!

Συγχαρητήρια!

Ο Θεόφιλος Γιαλαμάς κατάγεται από την Κάλυμνο και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Στην Αυστραλία εργάζεται ως τεχνίτης σε κατασκευαστική εταιρία του Darwin όπου και διαμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου