recent

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ, ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ; - ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ (VIDEO) !!!

Ποια είναι η μεγαλύτερή μας αγωνία λίγο πριν φύγουμε για διακοπές; Μην χάσουμε το αεροπλάνο, το πλοίο ή το τρένο; Όχι βέβαια, γιατί στο ραντεβού με τις διακοπές όλοι μας είμαστε συνεπείς!

Δε συνέβη το ίδιο όμως για έναν άτυχο (και απερίσκεπτο) επιβάτη της Rayanair στην Ισπανία, που σχεδίαζε να πετάξει από το αεροδρόμιο Barajas της Μαδρίτης στα Κανάρια νησιά. Για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, ο κύριος έχασε για λίγο την επιβίβασή του στο αεροπλάνο, αφού η πύλη έκλεισε ενώ το αεροπλάνο ήταν σε απόσταση βολής, έχοντας απομακρυνθεί από τη φυσούνα.

Η ανάγκη του για διακοπές όμως ήταν πολύ ανώτερη από όλα τα εμπόδια. Αφού είδε κι απόειδε συνειδητοποίησε πως δεν πρόκειται να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με τους κλασικούς τρόπους, αποφάσισε να κυνηγήσει μόνος του την τύχη του και τις όποιες ελπίδες του είχαν απομείνει.

Για την ακρίβεια μάλλον αποφάσισε να κυνηγήσει το αεροπλάνο που σε πολύ λίγο θα ξεκινούσε!

Έτσι, άγνωστο πως κατάφερε να μπει σε μια από τις φυσούνες του αεροδρομίου και πήδηξε στην πίστα από ύψος περίπου τριών μέτρων! Πλέον τον χώριζαν μερικά μόνο μέτρα από το αεροπλάνο. Αφού παρακάλεσε μάταια έναν από τους οδηγούς των βοηθητικών οχημάτων να τον μεταφέρει στο αεροπλάνο, άρχισε να τρέχει προς αυτό με τις αποσκευές του παραμάσχαλα...

Το πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε σε Video από κινητό τηλέφωνο υπαλλήλου στην πίστα και έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Δυστυχώς σε αυτό δε φαίνεται αν τελικά επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για τα Κανάρια νησιά, αφού τελειώνει εκεί που δείχνει δυο υπαλλήλους να σταματούν την πορεία του.


Αυτό που έγινε πάντως γνωστό είναι ότι αν και δεν συνελήφθη, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 45.000 ευρώ, για παράβαση και παραβίαση διαφόρων κανονισμών και νόμων.

Πάντως, πέρα από το αστείο του πράγματος, το γεγονός αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα γύρω από την ασφάλεια του συγκεκριμένου αεροδρομίου, το οποίο τυχαίνει να είναι και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου. Βρίσκεται μάλιστα στην Ισπανία, μια χώρα που στο παρελθόν χτυπήθηκε πολύ σκληρά από την τρομοκρατία και θα περίμενε κανείς να είναι αδύνατο να συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου