recent

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ - ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπορεί να διανύουμε μέρες κρίσης και μίζερης περισυλλογής, όμως ο Δήμος Πατρέων αποδεικνύει πως με έξυπνες ιδέες και χωρίς πολλά έξοδα μπορεί να προσφέρει λύσεις ψυχαγωγίας, διασκέδασης και κοινωνική πολιτική.

Μετά την Ημερήσια Κατασκήνωση που φέτος διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και στην οποία συμμετέχουν δωρεάν παιδιά από την Πάτρα, το άνοιγμα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στους δημότες για την άθλησή τους, την οργάνωση ξενώνα φιλοξενίας αστέγων, τη διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων (νότιο πάρκο, πλαζ κλπ) με τη χρήση ιδίων μέσων και προσωπικού κ.α., ο Δήμος Πατρέων προσφέρει στους πολίτες του Θερινό Κινηματογράφο, ο οποίος γνωρίζει μάλιστα μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο, ο οποίος συρρέει σε κάθε προβολή.

Η τελευταία προβολή του "Κινητού Κινηματογράφου" διοργανώθηκε στο υπό διαμόρφωση νότιο πάρκο τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016, όπου οι θεατές που γέμισαν το χώρο παρακολούθησαν την ταινία "Brooklyn" του Pascal Tessaud.

Η συνέχεια θα δοθεί το ερχόμενο Σάββατο 30 Ιουλίου στην 
Πλαζ με την ταινία "Το Αρνάκι" του Kutluğ Ataman και τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στην πλατεία της Κρήνης με τον "Θύλακα" του Goran Radovanovic.

 

Έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, οπότε και θα ολοκληρωθεί για φέτος ο Κινητός Κινηματογράφος, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν ακόμη οκτώ προβολές, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΙΟΥΛΙΟΣ
  • Σάββατο 30, Κάμπινγκ Πλαζ: Αρνάκι.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
  • Δευτέρα 1, πλατεία Κρήνης: Θύλακας
  • Παρασκευή 19, Κάμπινγκ Πλαζ: Αριστερά Δεξιά (μικρού μήκους) και Ποδήλατα εναντίων αυτοκινήτων
  • Δευτέρα 22, Κάστρο Ρίου: Θύλακας
  • Παρασκευή 26, Κάμπινγκ Πλαζ: Αγρίμια
  • Δευτέρα 29, Σκαγιοπούλειο: Χρώμα Δέρματος: Μελί

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
  • Πέμπτη 8, Κάμπινγκ Πλαζ: Όταν αρχίζει το τραγούδι (μικρού μήκους) και Η Βιολέτα πήγε στον ουρανό
  • Πεμπτη 15, ΟΣΕ Βραχναίικα: Διώνη (μικρού μήκους) και Η Βιολέτα πήγε στον ουρανό
Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου