recent

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Δωρεάν ταξίδια για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και των διαφόρων παρατρεχάμενών τους θεσμοθέτησε χθες το μεσημέρι η κυβέρνηση της δήθεν Αριστεράς. Τα κομματόσκυλα της Κουμουνδούρου και οι διάφοροι "χαρούμενοι" συνοδοί τους αποφάσισαν ότι δικαιούνται να κάνουν τις διακοπές τους στους διάφορους προορισμούς που απολαμβάνει ο Αλέξης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και μάλιστα με όλα τα έξοδα πληρωμένα!!!

Άλλωστε έχει παρέλθει για εκείνους προ πολλού η εποχή που έκαναν camping φορώντας σανδάλια και τσεμπέρια.

Έτσι λοιπόν ο Αλέξης που μετά το λαό, νοιάζεται και για το κομματικό του επιτελείο, χθες το μεσημέρι καταθέτοντας αιφνιδιαστικά ν-τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου (άσχετο), κατάργησε το ανώτατο όριο κρατικών δαπανών για τους συνοδούς σε ταξίδια του Πρωθυπουργού, του Προέδρου της Δημοκρατίας και των υπουργών Οικονομικών, Εξωτερικών και Άμυνας. Έτσι, πλέον οι παραπάνω κύριοι που τρέχουν σε ανατολή και δύση για το συμφέρον μας, μπορούν να παίρνουν μαζί τους εκτός από την Περιστέρα, τη Σάρρα, τη Μάρα και σύσσωμο το κακό συναπάντημα, στέλνοντας το λογαριασμό στους συνήθεις μαλάκηδες. Τους ψηφοφόρους τους!

Σύμφωνα με την ν-τροπολογία που "ψήφισε" χθες άρον άρον το κυνοβούλιο, «εξαιρούνται
από τον περιορισμό του ανώτατου ορίου των εξήντα (60) επιτρεπόμενων, κατ' έτος, ημερών μετακίνησης εκτός έδρας οι συνοδοί ασφαλείας και τα μέλη αποστολής που συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό.

Επίσης, ορίζεται ότι, τα μέλη της αποστολής που συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών και Οικονομικών στο εξωτερικό, διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με το πρόσωπο που συνοδεύουν. Τα εν λόγω έξοδα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του αρμόδιου φορέα του Δημοσίου».

Η Πάρος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο πρώτος καλοκαιρινός σταθμός του κυβερνητικού γκρουπ τουριστών και βέβαια αρχηγός της εκδρομής θα είναι φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος άλλωστε γνωρίζει καλά το νησί από κάτι διακοπές του στη δευτέρα λυκείου... 

Επίσημα λέγεται πως ο Πρωθυπουργός και οι φίλοι του, θα εγκαινιάσουν το νέο αεροδρόμιο του νησιού, το οποίο μελετήθηκε και ξεκίνησε να κατασκευάζεται επί ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, για την παρέα του Πρωθυπουργού που μάλλον βαριέται να πάει στα εγκαίνια μόνος του, έχουν ήδη κρατηθεί 53 υπερπολυτελή δωμάτια σε 5στερο ξενοδοχείο της Πάρου.

Υπενθυμίζεται πως λίγες μόνο ημέρες πριν (στις 15 Ιουλίου), η ίδια περίπου παρέα είχε επισκεφτεί τη Σαντορίνη για τα... εγκαίνια του εκεί Νοσοκομείου, που και αυτό ΔΕΝ έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ. Σε εκείνο το ταξίδι και επειδή κάποιοι ξέχασαν να περάσουν έγκαιρα την ν-τροπολογία, δεν υπήρχαν θέσεις για όλους και κάποιοι έμειναν εκτός, ενώ όπως ακούγεται δεν έλειψαν και οι μικροπαρεξηγήσεις του τύπου "γιατί αυτός κι όχι εγώ...".

Πλησιάζοντας λοιπόν στο τέλος του Ιουλίου και λίγο πριν την έναρξη του Αυγούστου, του κατεξοχήν μήνα των διακοπών για τους Έλληνες, οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι ΑΝΕΛ (ως ανεξάρτητοι και ανέμελοι) ετοιμάζονται για τις θερινές τους εξορμήσεις. Οι διακοπές βέβαια δεν είναι φθηνή υπόθεση, πόσο μάλιστα όταν αυτές έχουν προγραμματιστεί σε κοσμικά κυκλαδονήσια.

Σβάρνα τα νησιά, το τρελό καλοκαιράκι!

Αλέξη και Πάνο, καλές διακοπές! Πιείτε και κάτι στην υγειά μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου