recent

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΤΙ ΔΩΡΑ ΠΗΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ;

Σε μια συμβολική κίνηση, αυτή την πρώτη του πρωτοχρονιά ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος παρέα με το Δήμαρχο Περιστερίου κ. Παχατουρίδη, επισκέφτηκε όπως όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε το φτωχικό σπίτι μιας μονογονεϊκής οικογένειας.

Ο κύριος Παυλόπουλος, ρίχνοντας στη λήθη το γεγονός ότι υπήρξε κορυφαίος υπουργός αρκετών από τις παρελθούσες κυβερνήσεις και άρα έχει σοβαρές ευθύνες για την κατάσταση στην οποία επιβιώνουν χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα, ευχήθηκε στην κυρία Άννα και την 4χρονη κόρη της Φωτεινή "Καλή Χρονιά", ενώ δεν παρέλειψε να τους εκφράσει και την αισιοδοξία του για τη φετινή πορεία της χώρας!

Όλα καλά δηλαδή... Αφού λοιπόν υπογράμμισε με τα εξοχότατα χείλη του πως μαζί με την "Ελπίδα" έρχεται τελικά το 2016 και η "Ανάκαμψη", ο κύριος Παυλόπουλος προσέφερε στην οικογένεια της άνεργης μητέρας τα πολύτιμα (όσο και εντελώς συμβολικά) δώρα του!

Και ενώ οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας μας έχουν συνηθίσει να προσφέρουν πανάκριβα δώρα στις Υψηλότητες που συναντούν, ο Προκόπης Παυλόπουλος την Κυριακή στο Περιστέρι έμοιαζε πιο πολύ με το μπάρμπα απ' το χωριό. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που τα μεγάλα Μ.Μ.Ε. αποσιώπησαν τη γαλαντομοσύνη του Προέδρου και περιορίστηκαν στο να του πλέξουν ένα πολύ χαριτωμένο και δακρύβρεχτο εγκώμιο, τονίζοντας τα ανθρωπιστικά του αντανακλαστικά. Όπως ταιριάζει στον πρώτο πολίτη της δημοκρατικής μας χώρας...

Κοντή μνήμη. Ας μην ξεχνάμε πως ο νυν φιλεύσπλαχνος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με τον διαβόητο "Νόμο Παυλόπουλου" καταδίκασε στην ανεργία χιλιάδες νέους και μη.

Τι δώρισε λοιπόν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κυρία Άννα και την κόρη της;

Δείτε παρακάτω...

Από μισό κιλό όσπρια (Φασόλια, Φακές, Φάβα κλπ), Μαρμελάδες, Μέλι, Κρασάκι και μια σοκολάτα.

Μεταξύ μας Πρόεδρε, καμιά κότα μάλλον θα ήταν περισσότερο χρήσιμη!

Ντροπή. Τίποτα άλλο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου