recent

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΒΡΩΜΑΓΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ;

Έχετε πάει στο Αγρίνιο; Όλοι ασφαλώς θα συμφωνείτε ότι πρόκειται για μια πόλη εξαιρετικά ειδυλλιακή. Το πρόβλημα είναι ότι καμιά φορά κάτι μυρίζει έντονα και πληγώνει τον ερωτισμό που εκπέμπει... Κάτι τέτοιο συνέβη φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 7 Ιουλίου 2015.

Διαβάστε παρακάτω το άρθρο του AgrinioNews και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται...

"Πολλοί κάτοικοι του Αγρινίου επικοινώνησαν με το agrinionews.gr για να εκφράσουν διαμαρτυρίες αλλά και απορίες για το γεγονός πως σε όλη σχεδόν την πόλη έντονη είναι η άσχημη μυρωδιά και η δυσωδία. Αντίστοιχη εξάλλου είναι τώρα η κατάσταση και στο κέντρο της πόλης. Το πρόβλημα εμφανίστηκε από χθες ωστόσο σήμερα η κατάσταση σε ορισμένα σημεία μπορεί να χαρακτηριστεί έως και αποπνικτική.


Η εξήγηση έρχεται από τη Διεύθυνση Υγείας και Δημόσιας Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας με την οποία επικοινώνησε το agrinionews.gr . Το φαινόμενο σχετίζεται με
μεγάλη ποσότητα κοπριάς που εντοπίστηκε σε περιοχή (Bελούχι) στις παρυφές της πόλης. Αύριο αναμένεται η μυρωδιά να μην είναι τόσο έντονη, αφού ο ιδιοκτήτης της έκτασης διαβεβαίωσε ότι θα προβεί και εκείνος σε κάποιες ενέργειες ώστε να μειωθεί γρηγορότερα το φαινόμενο. Η εξάπλωση της οσμής στην πόλη του Αγρινίου, σχετίζεται με τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών."

Κοπριά λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου