recent

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ...

Για να βλέπετε αυτές τις γραμμές και για να έχετε επισκεφτεί αυτό το blog... μάλλον θα είστε από αυτούς που περνούν αρκετές ή μερικές έστω ώρες στο internet "σερφάροντας". Είναι βέβαιο ότι καθημερινά επισκέπτεστε διάφορες σελίδες, που κάποιες από αυτές μάλλον θα τις θεωρείτε αγαπημένες. Το πιο πιθανό μάλιστα είναι ότι κάποιες από αυτές τις επισκέπτεστε χρόνια και τις έχετε χαρεί σε διάφορες φάσεις της εξέλιξής τους.

Θυμάστε όμως πως ήταν παλιότερα;
Δε θα είχε ενδιαφέρον να γυρίσετε το χρόνο πίσω και να τις ξαναδείτε όπως ήταν πριν δύο, τρία, πέντε ή και δέκα χρόνια πριν;

Γίνεται;

Φυσικά και γίνεται!

Η παρακάτω μάλιστα ιστοσελίδα, έχει δημιουργηθεί για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ηλεκτρονική "βιβλιοθήκη" του internet. Αποθηκεύει ανά διαστήματα δημοφιλείς ή και λιγότερο δημοφιλείς ιστοσελίδες και μας τις παρουσιάζει όπως ήταν στο παρελθόν, γράφοντας απλά τη διεύθυνσή τους στο ειδικό πεδίο αναζήτησης.

Μάλιστα όπως αναφέρει, μέχρι σήμερα έχουν αποθηκευθεί ούτε λίγο ούτε πολύ 432 δισεκατομμύρια ιστοσελίδες!

Επισκεφτείτε τη σελίδα στον παρακάτω σύνδεσμο:




Επιπλέον μέσω αυτής της ιστοσελίδας μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πλήθος ακόμη οπτικοακουστικού υλικού, βιβλίων κ.α. και μάλιστα με νόμιμο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου