recent

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

"ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ;" - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ MICROSOFT ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί για το πόσο χρόνων φαίνεστε; Έχετε ρωτήσει ποτέ κάποιον "πόσο με κάνεις;"

Το τι έχετε λάβει ως απάντηση είναι άλλη ιστορία και συχνά πικραμένη και απογοητευτική. Είναι οι άλλοι ανίδεοι και δε μπορούν να καταλάβουν ότι δείχνετε 10 χρόνια νεότεροι ή όντως φαίνονται πλέον τα χρόνια σας;

Μην εμπιστεύεστε τον καθέναν όταν τα ερωτήματα είναι κρίσιμα!


Η Microsoft που τόσο μας αγαπά και μας νοιάζεται έχει κι εδώ τη λύση. Με τη νέα πλατφόρμα που κατασκεύασε, μαντεύει όχι μόνο την ηλικία, αλλά και το φύλο σας!

Για του λόγου το αληθές, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη διεύθυνση που παραθέτουμε παρακάτω και να ανεβάσετε μια φωτογραφία σας με μέγεθος μέχρι 3 MB.
Σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχετε μπροστά σας την απάντηση!


Μη βιαστείτε να απογοητευτείτε με την εμφάνισή σας μετά την πρώτη φωτογραφία. Σας συντείνω να δοκιμάσετε και μια δεύτερη και γιατί όχι και τρίτη. Μη σπεύσετε επίσης να αποδοκιμάσετε την εφαρμογή και να τη βγάλετε άχρηστη. Η εφαρμογή δεν ψάχνει να βρει την πραγματική σας ηλικία, αλλά να σας πει πόσο φαίνεστε!

Για την ιστορία αξίζει ίσως να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή που φιλοξενείτε στην παραπάνω ιστοσελίδα ξεκίνησε ως ένα απλό πείραμα μεταξύ των μηχανικών της Microsoft, οι οποίοι κατασκεύαζαν ένα νέο λογισμικό αναγνώρισης και ανάλυσης προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου