recent

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ - 2015 | ΣΤΙΣ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Το 2014 η Εφημερίδα "Πελοπόννησος" επέλεξε τα πρόσωπα της χρονιάς, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο προσέφεραν ή προσέδωσαν κάτι στην τοπική κοινωνία. Η μεγάλη επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας έδωσε φέτος την αφορμή όχι απλά για τη συνέχισή της, αλλά και για την αναβάθμισή της με σκοπό να γίνει θεσμός. Έτσι φέτος, οι χρήστες του διαδικτύου από την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που κατά τη γνώμη τους σημάδεψαν τη χρονιά που σε λίγο τελειώνει.

Μέσα από τον ακόλουθο σύνδεσμο γίνεται η δυνατότητα να δείτε τους "υποψηφίους", να διαβάσετε λίγα λόγια για την προσωπικότητά τους και το λόγο ή τους λόγους για τους οποίους προτείνονται, και εν τέλει να επιλέξετε εκείνον ή εκείνους που πιστεύετε ότι αξίζουν να είναι μεταξύ των "Προσώπων της Χρονιάς".

Πολιτικοί, καλλιτέχνες, επιστήμονες, αθλητές, αλλά και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας που καθημερινά δίνουν μάχες για να νιώθουμε και κυρίως να είμαστε ασφαλείς, "διεκδικούν" -ίσως και εν αγνοία τους- την ψήφο μας!


Η Εφημερίδα "Πελοπόννησος" μάλιστα θα εκδώσει ειδικό έντυπο με όλες τις υποψηφιότητες το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου.

Η διαδικασία ανάδειξης των Προσώπων της Χρονιάς θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιανουαρίου 2016, ενώ στις 11 Ιανουαρίου 2016 τα 30 επικρατέστερα Πρόσωπα, θα τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου