recent

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


Είναι γνωστό ότι το από τηλεόρασης κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ η Ε.Ρ.Τ λιβανίζει μέρα και νύχτα τον Αλέξη και τους συντρόφους του, παρά την κοροϊδία που μοιράζουν απλόχερα στον ελληνικό λαό. Κανείς όμως (μάλλον ούτε και ο ίδιος) δε μπορούσε να φανταστεί ότι οι υπάλληλοί του θα τον έχριζαν ακόμα και Πατριάρχη, με δικό του μάλιστα Πατριαρχείο!
Γιατί, τι να καταλάβει κανείς παρακολουθώντας τις ειδήσεις της ΕΡΤ, όταν ο υπότιτλος που συνοδεύει την είδηση γράφει "Επίσκεψη στο Πατριαρχείο του Πρωθυπουργού";

Προφανώς λοιπόν ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ' επισκέφτηκε τον Πρωθυπουργό στο Πατριαρχείο του...

Όχι, δεν έγινε έτσι. Το αντίθετο συνέβη βέβαια, όπως όλοι γνωρίζουμε. Απλά στην Ε.Ρ.Τ υπάρχει ένα γενικότερο πρόβλημα με τη χρήση της ελληνικής γλώσσας και ιδιαίτερα με το συντακτικό της. Άλλωστε, προκειμένου να προσληφθεί κάποιος στην ακραία κομματικοποιημένη Ε.Ρ.Τ, δεν απαιτούνται ιδιαίτερες περγαμηνές, ακόμα και επί στοιχειωδών γνώσεων. Βασικές προϋποθέσεις είναι η κομματική ταυτότητα και η αποποίηση της αξιοπρέπειας.

Αρκεί το κασετόφωνο να μη μασάει την κασέτα...

Ασφαλώς δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε το γεγονός της παρασημοφόρησης του Τσίπρα από τον Πατριάρχη με το "Μεγαλόσταυρο του Παναγίου Τάφου", απλά και μόνο γιατί επισκέφτηκε το Πατριαρχείο. Όσοι μπορούν να σκεφτούν και διαθέτουν μνήμη, έστω και βραχεία, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου