recent

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ EXPLORE ITHACA - ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ VIDEO ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ιθάκη, αν και αποτελεί καλοκαιρινό προορισμό, παραμένει πανέμορφη και εξίσου ελκυστική ολόκληρο το χρόνο. Τις απίθανες ομορφιές της Πατρίδας του Οδυσσέα, έχει αναλάβει να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο η ομάδα του ExploreIthaca, με επικεφαλής το Δημήτρη Αρταβάνη.

Το ExploreIthaca ξεκίνησε από μια παρέα Θιακών που αρχικά σκοπό είχε να περπατήσει πολύ και να "ανακαλύψει" την Ιθάκη. Να βρει και να μας δείξει αυτό που δε βλέπει ο τυπικός επισκέπτης της, αλλά και που ακόμα και ντόπιοι δυστυχώς δε γνώρισαν ποτέ. Τελικά, πέραν των όσων "ανακαλύφθηκαν", διαπιστώθηκε ότι ο περιπατητικός τουρισμός μπορεί να προσφέρει στην Ιθάκη κάτι διαφορετικό και ανώτερο.

Αποδεικνύεται πως η Ιθάκη δεν περιορίζεται στη θάλασσα και τις απίθανες παραλίες της. Διαθέτει εξίσου μαγευτική ενδοχώρα, που κρύβει θησαυρούς, για τους οποίους αξίζει να πάρεις τα βουνά...

Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε την Ιθάκη, προσπαθήστε να βρείτε την ομάδα του ExploreIthaca και δοκιμάστε μια βόλτα μαζί τους. Σίγουρα θα γυρίσετε πίσω κερδισμένοι και θα έχετε να διηθηθείτε και να δείξετε στους φίλους σας περισσότερα!

Πληροφορίες για την ομάδα και τις δραστηριότητές της, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα τους www.exploreithaca.gr και στο Facebook: www.facebook.com/www.exploreithaca.gr .

Αν έχετε λίγο χρόνο και πολύ διάθεση για απόδραση έστω και "ηλεκτρονική", δείτε παρακάτω φωτογραφίες μιας "άλλης" Ιθάκης και ένα Video με εικόνες και time lapse, με την Ιθάκη φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη. Ακόμη και χιονισμένη!



 





Το υλικό προέρχεται από τη σελίδα του Explore Ithaca στο Facebook. Εκεί μπορείτε να βρείτε πολύ περισσότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου