recent

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ !

Χιλιάδες είναι οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι που εναπόθεσαν (και πολλοί ακόμη εναποθέτουν) τις ελπίδες τους (τελευταίες... ή μη) στον Αλέξη Τσίπρα! Στο παρελθόν αλλά και σήμερα πολλοί τον είδαν και τον βλέπουν, ως το φάρμακο "δια πάσαν νόσον και σίγουρα πάσαν μαλακίαν".

Φάρμακο;

Φυσικά! Μάλιστα ο... Αλέξης Τσίπρας έχει εδώ και καιρό κυκλοφορήσει και σε χάπια και σταγόνες, τα οποία μπορεί καθένας και καθεμία να τα προμηθευτεί από οποιοδήποτε φαρμακείο, αλλά μόνο με συνταγή γιατρού. Όπως βλέπετε στην εικόνα, δεν είναι καθόλου αστείο, εκτός κι αν τα τρολ της διεθνούς φαρμακοβιομηχανίας έπιασαν δουλειά!

Το Cipralex είναι μια πραγματικότητα! Φάρσα των φαρμακευτικών εταιριών ή μη, ποιος ξέρει; Πρόκειται για αντικαταθλιπτικό και αγχολυτικό, το οποίο μάλιστα έχει ιδιαίτερα θετικές επιδράσεις. Το φάρμακο όλα αυτά.

Ο συνονόματός του θέλει πολύ ακόμη για να μας πείσει ακόμα και για τα αυτονόητα! Άλλωστε, το Cipralex, όπως  και όλα τα ομοειδή φάρμακα, σε περίπτωση κατάχρησης μπορεί να προκαλέσει εξάρτηση που μπορεί να οδηγήσει στην απόλυτη καταστροφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου