recent

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ, ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνει την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015, από τις 17:30 έως τις 20:30, τη δεύτερη για το 2015 Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διδασκαλίας του 1ου ορόφου του Κτιρίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο κέντρο των Πατρών (Καρόλου 8 – Αγ. Ανδρέου) και θα είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας, στο οποίο έχει δημιουργηθεί Τράπεζα Αίματος του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών. Κατά τη διάρκεια της Αιμοδοσίας Ιατρός του Νοσοκομείου θα εξετάζει τους προσερχομένους ως προς την ικανότητά τους να αιμοδοτήσουν τη δεδομένη στιγμή.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών, καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν σε προγράμματα και εκδηλώσεις Εθελοντικής Αιμοδοσίας, προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες για αίμα, οι οποίες εντείνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου