recent

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

"ΜΠΕΟ, Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ..."

Και ενώ ο Αλέξης Κούγιας ακόμα κλαίει για τη μπλούζα του που έγινε μπουστάκι χθες στην Κόρινθο κατά τη διάρκεια του αγώνα της (πάλαι ποτέ) Παναχαϊκής με την ΑΕΚ, ένοικος ξενοδοχείου στο Σούνιο χτύπησε καμπανάκι κινδύνου για το Δήμαρχο Βόλου και γνωστό "φίλαθλο" και μεγαλοπαράγοντα του δημοφιλέστερου των σπορ Αχιλλέα Μπέο.

Συγκεκριμένα, όπως μας ενημερώνει μυστικός πράκτορας της Μαυροδάφνης, ο οποίος διανυκτέρευσε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια του πρωινού γεύματος σήμερα το πρωί, ο Αχιλλέας Μπέος άνετος και βέβαια ορεξάτος, απολάμβανε με την αναλόγου βάρους και βαρύτητας παρέα του μαρμελάδες, βούτυρα, κρουασάν, βραστά αυγά και λουκανόπιτες.


Πληθωρικός ως γνωστόν ο κύριος Μπέος συζητούσε με την παρέα του τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο δυνατά ώστε να τον ακούει όλο το ξενοδοχείο!

Αν και η χαριτωμένη παρουσία του ηγέτη του λαού του Βόλου, την οποία συνόδευε η βροντερή φωνή του, ήταν για κάποιους διασκεδαστική, ένας αποφάσισε να διασκεδάσει ακόμη περισσότερο, φωνάζοντας "Έχε το νου σου, γιατί ο άλλος στην Κόρινθο έφυγε χθες σηκωτός και με το μποξεράκι από το γήπεδο...", με αποτέλεσμα για δευτερόλεπτα να επιβάλλει στο χώρο σιγή αμηχανίας!

Ο Αχιλλέας βέβαια δεν έχασε την ψυχραιμία του και απάντησε στον κύριο που είχε τη φαεινή ιδέα να του υπενθυμίσει τα τσιρκολίκια του Αλέξη, γελώντας κραυγαλέα και επιδεικτικά...

Τώρα, το αν το γέλιο ήταν ειρωνικό για το πάθημα του προέδρου της Παναχαϊκής ή αν ήταν περιφρονητικό για το σχόλιο που ακούστηκε, κανείς δεν ξέρει. Το τι ψιθύρισε άλλωστε ο Αχιλλέας Μπέος αμέσως μετά στην παρέα του κανείς δεν έμαθε και μάλλον δε θα μάθει! Το βέβαιο είναι ότι ο Δήμαρχος Βόλου δεν πτοείται από τέτοια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου