recent

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ή ΤΟ TABLET ΣΑΣ; ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ GOOGLE !


Χάσατε το smartphone σας; Στο Google ψάξατε να το βρείτε; Αν όχι, κάντε έναν κόπο να ρίξετε κι εκεί μια ματιά, κρίμα είναι.


Μέσα στη γενικότερη κατασκοπεία της ζωής μας από τη Google, μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχουν και κάποια θετικά. Στην πραγματικότητα εδώ ταιριάζει το απόφθεγμα "ουδέν κακόν αμιγές καλού". Άλλωστε η Google ξέρει τα πάντα (!) σιγά μην της ξέφευγε αυτό...


Αν λοιπόν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να αγωνιάτε για το που είναι χαμένο, ξεχασμένο ή κλεμμένο το πανάκριβο ή μη έξυπνο τηλέφωνό σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο της Google και ιδού!

https://www.google.com/android/devicemanager?u=0


Η θέση που βρίσκεται η συσκευή σας παρουσιάζεται στο χάρτη και μάλιστα με καλή ακρίβεια. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε το τηλέφωνό σας να χτυπήσει, ενώ αν έχετε εγκαταστήσει στη συσκευή σας και τη σχετική εφαρμογή "Διαχείριση συσκευής Android" ή αλλιώς "Android device manager" έχετε τη δυνατότητα να διαγράψετε τα πάντα από τη μνήμη της συσκευής σας, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο σε περίπτωση κλοπής!

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τα παραπάνω είναι α) το κινητό σας να είναι Android β) να έχετε λογαριασμό στη Google τον οποίο να χρησιμοποιείτε και στο κινητό σας, γ) να έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή "πρόσβαση τοποθεσίας".

Όλα τα παραπάνω βεβαίως ισχύουν και για τα αγαπημένα μας tablets που τρέχουν επίσης με λειτουργικό Android.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου