recent

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

"ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΜΑΝΑ" ΣΕ ΡΟΛΟ "ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ"

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την "ελληνίδα μάνα". Μία οι ζακέτες, μία τα σεμεδάκια... Μπορεί να είμαστε και λίγο υπερβολικοί, γιατί όλα αυτά δε συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Αλλού συμβαίνουν και χειρότερα και πιο θεαματικά, όπως αυτό που συνέβη στη Βαλτιμόρη των Η.Π.Α.

Η "Αμερικανίδα μάνα" που εν προκειμένω ακούσει στο όνομα Toya Graham άρχισε στις κατραπακιές το λεβέντη της που με το αίμα του να βράζει και κουκουλοφόρος γαρ συνελήφθη από την αστυνομία (και τελικά αφέθηκε ελεύθερος) για συμμετοχή σε επεισόδια.


Η 43χρονη μητέρα, μιλώντας στην EL PAIS εξήγησε τα κίνητρά της: «Το μόνο που ήθελα ήταν να μην μπλέξει το παιδί μου με όλη αυτή τη σύγχυση και το χάος. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μην γίνει και αυτός ένας Φρέντι Γκρέι» τόνισε.


Ο Φρέντι Γκρέι είναι ο νεαρός Αφροαμερικανός που έπεσε σε κώμα, και τελικά πέθανε, μετά τη σύλληψή του από την Αστυνομία της Βαλτιμόρης στις 12 Απριλίου. Μετά την κηδεία του, όπου το κλίμα ήταν εμφανώς φορτισμένο, ξέσπασαν συγκρούσεις αστυνομίας - διαδηλωτών στην πόλη της Βαλτιμόρης.


Αν και το χαριτωμένο video έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου, όσοι δεν το πετύχατε κάπου, δείτε το. Είναι απολαυστικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου