recent

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΑΝΗΞΕΡΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ - ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ

Ή ο μπάρμπα-Φώτης βρίσκεται σε τελικό στάδιο Alzheimer ή για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση του μυθομανή λαοπλάνου Αλέξη Τσίπρα μας δουλεύει ψιλό γαζί.

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ώρες από τη στιγμή που ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης ανακοίνωσε ότι συμφωνήθηκε ο δανεισμός της Ελλάδας από τη Γαλλία δύο υπερσύγχρονων φρεγατών FREMM και η Γαλλίδα Υπουργός Άμυνας ρίχνει άκυρο πανηγυρικό, δηλώνοντας ανήξερη και έκπληκτη...

Ήταν μόλις χθες που ο Φώτης Κουβέλης από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ, ανακοίνωνε την απόκτηση μέσω leasing δύο φρεγατών FREMM από τη Γαλλία για πέντε χρόνια. Ο Αναπληρωτής Υπουργός μάλιστα, μας είπε ότι οι δυο φρεγάτες θα ενταχθούν στον ελληνικό στόλο σε ελάχιστο χρόνο, εντός του προσεχούς καλοκαιριού. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μάλιστα οι δυο φρεγάτες θα είναι πλήρως εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα όπλα. Επιπλέον δε, οσονούπω πέραν αυτών των δύο φρεγατών, θα έρθουν κι άλλες δύο...

Κι όπως μας ξεκαθάρισε, όλα αυτά προέκυψαν κατόπιν συμφωνίας του Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν!!!

Αμ δε...

Οι γνωστοί παπατζήδες του ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά αποδεικνύονται όχι απλά αφερέγγυοι, αλλά γελοίοι. "Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια", όμως ουδόλως αυτό φαίνεται να απασχολεί τους έτσι κι αλλιώς "βρεγμένους" ψεύτες της Αριστεράς και της Προόδου.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης της στην Τουλόν, η Γαλλίδα Υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί, ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους
μεταξύ άλλων και για τον "επικείμενο" δανεισμό των πλοίων στην Ελλάδα από τη Γαλλία.

Η κα Παρλί γέλασε με την ερώτηση και απάντησε πως δε γνωρίζει τίποτα σχετικό. Όταν οι δημοσιογράφοι της επεσήμαναν ότι ο δανεισμός ανακοινώθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, απάντησε πως "Μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση. Η Γαλλία θα είναι πάντα στο πλευρό της φίλης της Ελλάδας, όμως προς το παρόν δεν έχει τη δυνατότητα να δανείσει πλοία". Όπως εξήγησε δε, σημαντικές μονάδες του Γαλλικού στόλου σύντομα θα αποσυρθούν, με αποτέλεσμα να μην περισσεύουν πλοία προς δανεισμό.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι οι περιβόητες γαλλικές φρεγάτες, δεν θα έρθουν στην Ελλάδα και δυστυχώς το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Ίσως όχι τόσο γιατί ο ελληνικός στόλος είναι γερασμένος και μικρός, αλλά κυρίως γιατί η ελληνική κυβέρνηση για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πολύ κατώτερη των περιστάσεων. Πρόκειται για μια κυβέρνηση που προσπαθεί να υπεκφύγει λέγοντας ψέματα, ακόμη και για τέτοια κρίσιμα θέματα, διασύροντας για μια ακόμη φορά τη χώρα μας.

Για να δούμε, μετά και από αυτή την ξεφτίλα, θα παραιτηθεί κανένας ψεύτης;


Με πληροφορίες από: latribune.fr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου