recent

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ - ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΙΛΟΤΟ

Υπέκυψε τελικά η "περήφανη", κατ' επίφαση ελληνική δικαιοσύνη, στις διαταγές του Ταγίπ Ερντογάν, οι οποίες της διαβιβάστηκαν μέσω των υποτακτικών του.

Είναι πλέον γνωστό (δεν το διέψευσε η εγκάθετη διοίκηση των Αθηνών) ότι κατά την επιθεώρηση που διεξήγαγε ο σουλτάνος στο ελλαδιστάν πριν ένα μήνα, είχε διατάξει τον Τσίπρα να συντομεύει με το ζήτημα των "8".

Λίγες ημέρες αργότερα όμως τα "αρμόδια" δικαστήρια χορήγησαν άσυλο στον έναν εκ των "8", γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση των Τούρκων η οποία τρομοκράτησε τη διοίκηση της Αθήνας. Αμέσως κατατέθηκε από το Μουζάλα αίτηση αναίρεσης της απόφασης, η οποία όπως ασφαλώς αναμενόταν
έγινε δεκτή.

Οι λόγοι που επικαλείται η κατάπτυστη αυτή υποβολιμαία απόφαση αναίρεσης είναι δήθεν "εθνικού συμφέροντος", αλλά και προστασίας του ίδιου του αιτούντος το άσυλο.

Προφανώς το δικαστήριο δεχόμενο τις εντολές της "διοίκησης", αποδέχεται ως "εθνικό συμφέρον" τον κατευνασμό των Τούρκων, ο οποίος προϋποθέτει εθνική ταπείνωση. Καμία απολύτως μέριμνα για "εθνική αξιοπρέπεια" και "εθνική ανεξαρτησία", ούτε καν σε ζητήματα που άπτονται του ανθρωπισμού. Επί προσθέτως προσπαθεί να χρυσώσει κατά κάποιο τρόπο το "χάπι" (υπόθετο για την ακρίβεια) δηλώνοντας ότι η απόφαση λαμβάνεται και για την προστασία του αξιωματικού που του είχε χορηγηθεί το άσυλο, υπονοώντας ασφαλώς ότι η ζωή του κινδυνεύει από τους πράκτορες της ΜΙΤ οι οποίοι αλωνίζουν στην Ελλάδα, ανενόχλητοι και υπό την ανοχή των εγχώριων υπηρεσιών ασφαλείας. 

Σημειώνεται ότι σε εφαρμογή της απόφασης, εδώ και περίπου μια ώρα, ο Τούρκος πιλότος συνελήφθη και κρατείται.

Ντροπή! Τίποτε άλλο! Η εθνικά επικίνδυνη συμμορία των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ξεπουλά τα πάντα όσο-όσο! Βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία και δεν θα σταματήσει πουθενά!

Τα χειρότερα έρχονται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου