recent

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΦΑΡΣΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ !!!

Ποιος δεν έχει ακούσει και δεν έχει γελάσει με τις περιβόητες και περίφημες Πατρινές Φάρσες; Μάλλον κανείς και όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά γενικότερα, αφού έχουν διαδοθεί από χέρι σε χέρι σε όλη την Ελλάδα και όπου στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν ελληνικά. Μάλιστα, από τότε που το YouTube μπήκε στη ζωή μας, η διάδοσή τους έχει πάρει άλλες διαστάσεις. Πολλοί δε έχουν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να τις αντιγράψουν, όμως... το αυθεντικό δεν αντιγράφεται!

Οι φανατικοί των Πατρινών Φαρσών μάλιστα, έχουν φτιάξει και ειδική σελίδα στο Facebook και ακόμη διασκεδάζουν... Πολλοί εξ αυτών μάλιστα είναι ιδιαιτέρως ευρηματικοί και με τη φαντασία τους δίνουν εγγύηση ότι οι Φάρσες της Πάτρας δε θα πεθάνουν ποτέ! Μαζί τους θα ζουν για πάντα η Κατίνα, ο κυρ Νιόνιος και η κυρά Βάσω, ο κυρ Λωνίδας με τη σύζηγό του την κυρά Σπυρδούλα, η κυρά Διαμάντω, η Τασία η κομμώτρια, ο Γιάννης ο καφετζής με την Ελένη, ο Κατσουράνης, η Ρούλα, η κυρά Φρώσω, ο Νίκος ο Τσιρώνης ο μωσαϊκατζής και η μάνα του, η κυρία Ανθή η ιδία, ο κύριος Παπαγιαννόπουλος ο ράφτης, η Δέσποινα και ασφαλώς η κυρά Όλγα!

Αυτές τις μέρες το ελληνικό κράτος που ποτέ δε θέλει να μένει πίσω, αλλά να ακολουθεί κατά πόδας τις εξελίξεις και να προοδεύει... ψηφίζει το Σύμφωνο Συμβίωσης Ομοφίλων Ζευγαρών.

Τι σχέση έχει αυτό με τις Φάρσες; Έχει... γιατί οι οπαδοί τους ανακάλυψαν το πρωτότυπο κείμενο του συμφώνου, όπως θα έχει στο εξής και το παρουσιάζουν κατ' αποκλειστικότητα στη σελίδα τους στο Facebook!

Δείτε το παρακάτω το... Σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και τη σελίδα τους στο Facebook!
Παρακάτω επίσης παραθέτονται όλες οι φάρσες μέσω Youtube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου