recent

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟΥ ΣΜΗΝΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ - ΘΕΑ 360 ΜΟΙΡΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ SU-27 FLANKER

Η 9η Μαΐου πλησιάζει και οι Ρώσοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν και φέτος με κάθε επισημότητα την επέτειο της μεγάλης νίκης της Σοβιετικής Ένωσης επί της Ναζιστικής Γερμανίας στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κορυφαία εκδήλωση του εορτασμού θα είναι όπως κάθε χρόνο η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία. Μια παρέλαση που τη χαρακτηρίζουμε "μεγάλη", γιατί όντως θα είναι. Για την ακρίβεια είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική παρέλαση του πλανήτη.

Σε αυτή συμμετέχουν εκτός των χερσαίων δυνάμεων και αεροπορικά μέσα. Μεταξύ αυτών ασφαλώς και το ακροβατικό σμήνος της Ρωσίας οι "Russian Knights", που πετούν με τα τρομερά SU-27 Flanker.

Το παρακάτω Video είναι το λιγότερο εντυπωσιακό, όχι μόνο γιατί παρουσιάζει μέρος των δοκιμαστικών τους για την παρέλαση και των τεραστίων πτητικών δυνατοτήτων των συγκεκριμένων μαχητικών αεροσκαφών, αλλά και γιατί πρωτοπορεί τεχνολογικά, αφού δίνει τη δυνατότητα πανοραμικής θέασης κατά 360 μοίρες μέσα από το πιλοτήριο. Παρακολουθώντας το Video ο χρήστης μπορεί να κατευθύνει το βλέμμα του οπουδήποτε θέλει, βλέποντας "ό,τι μπορεί να δει ο πιλότος" και όχι μόνο ένα συγκεκριμένο πλάνο και μάλιστα με ανάλυση μέχρι και 4Κ!

Δείτε το Video, είναι δύσκολο να περιγραφεί...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου