recent

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΪΤ... ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ !!! (VIDEO)

Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και τίποτα δε μπορούσε να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα σε αγώνα πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο Kuwait, ξαφνικά δύο αντίπαλοι παίχτες πιάστηκαν στα χέρια (ή περίπου).

Ο άσπρος (...) σπρώχνει τον πράσινο (...) και τότε αυτός με εκπληκτική κεφαλιά ψαράκι δίνει στον πρώτο χτύπημα στο στήθος και τον σωριάζει κάτω!

Έξαλλος μεγαλοπαράγοντας (παίζει βέβαια να είναι και ο προπονητής) των άσπρων εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και παίρνει στο κυνήγι τον πράσινο, που λίγα δευτερόλεπτα πριν έχει δει την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή της αναμέτρησης και το δρόμο προς τα αποδυτήρια. Εφευρετικός ο μεγαλοπαράγοντας, δε χάνει χρόνο και κάνοντας λάσο αυτό που βάζουν οι Άραβες στο κεφάλι τους (δεν ξέρω και πως το λένε...) καταδιώκει το δράστη, που μόλις καταφέρνει να του ξεφύγει! Στη συνέχεια εκτός εαυτού στρέφεται κατά του διαιτητή που κραδαίνοντας την κόκκινη κάρτα πάει να τους χωρίσει.

Τελικά πλησιάζει τον παίκτη της ομάδας του που παραμένει στο έδαφος και διαπιστώνοντας την κατάστασή του, καλεί το ιατρικό team να επέμβει.

Συγκλονιστική είναι επίσης η περιγραφή των όσων συμβαίνουν κι ας μην καταλαβαίνουμε λέξη από τα όσα λέγονται!

Δεν ξέρω τι πιθανότητες υπάρχουν η φάση να είναι αληθινή, πάντως αν δεν είναι, πιθανόν όλα αυτά να μην απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα.
Σίγουρα όμως, στα ελληνικά πρωταθλήματα έχουμε δει πολύ χειρότερα και πιο επικίνδυνα πράγματα.

Τουλάχιστον στο Kuwait έχουν ένα κάποιο χιούμορ όταν δέρνονται...

Δείτε παρακάτω το Video!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου