recent

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018 - Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τέλος του έτους και για μια ακόμη χρονιά η Εφημερίδα "Πελοπόννησος" διοργανώνει και φέτος το θεσμό "Πρόσωπα της Χρονιάς 2018". Πλήθος συμπολιτών μας, Σύλλογοι, Ομάδες και Οργανώσεις είναι μεταξύ των υποψηφίων προς βράβευση, για το πολύτιμο έργο που προσέφεραν στην κοινωνία της περιοχής μας, αλλά και ευρύτερα, το 2018 ή διαχρονικά.

Μεταξύ των υποψηφιοτήτων ξεχωρίζει αυτή της ομάδας του Εργαστηρίου Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Πατρών, που με επικεφαλής τον Καθηγητή Σταύρο Ταραβήρα, μελετά συστηματικά μια πρωτεΐνη, η οποία φαίνεται να έχει ογκοκατασταλτική δράση.


Πέραν του επικεφαλής Καθηγητή της, αποτελείται από τους μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές Λόκκα Γεωργία, Δαναλάτο Ιωσήφ-Ροδόλφο, Καπλάνη Κωνσταντίνα, Ηλιάδου Μαριάνα, Νικολοπούλου Ελένη, Χαμπέρη-Τρα Σπυρίδωνα, Καλογεροπούλου Αργυρώ, Ιωαννίδη Κωνσταντίνο, Λαλιώτη Μαρία-Ελένη, Μουγκογιάννη Μαρία, Παρλαπάνη Ευαγγελία, Τριαντοπούλου Νικολέττα και Παπαδιονυσίου Ιωάννα.


Η ομάδα που συμβάλλει ουσιαστικά στη μάχη κατά του καρκίνου, ανεβάζει το κύρος του Πανεπιστημίου των Πατρών και μας κάνει περήφανους, δηλώνει "κυνηγάμε το όνειρο με σκληρή δουλειά, πείσμα και ευρηματικότητα, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή".

Δώστε την ψήφο σας υπέρ τους πατώντας ΕΔΩ. Εναλλακτικά μπορείτε να βρείτε την
ομάδα και να την ψηφίσετε επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.prosopaxronias.gr . Η ομάδα παρουσιάζεται στην ενότητα "Εκπαίδευση / Έρευνα / Καινοτομία - Ομάδες".


Προκειμένου να ψηφίσετε, θα πρέπει να πατήσετε στο κουμπί "Ψήφισε!" και στη συνέχεια να δηλώσετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ακολούθως, θα πρέπει να μπείτε στο e-mail σας, να βρείτε το σχετικό μήνυμα που έχετε λάβει και να ακολουθήσετε το σύνδεσμο επιβεβαίωσης που σας έχει αποσταλεί από το σύστημα.

Στην περίπτωση που δε βρείτε το μήνυμα που σας έχει σταλεί, αναζητήστε το στο φάκελο των "ανεπιθύμητων"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου