recent

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ !

Οι εκλογές έφτασαν, μένουν μόνο τέσσερις ημέρες πριν τα εκλογικά τμήματα ανοίξουν για την έναρξη της ψηφοφορίας που θα κρίνει την πορεία της χώρας μας.

Άλλοι αποφασισμένοι για το τι θα ψηφίσουν, άλλοι όχι ακόμα... οι περισσότεροι σίγουρα έχουμε την απορία "πού ψηφίζουμε;"

Το Υπουργείο Εσωτερικών έθεσε ξανά σε λειτουργία την ειδική υπηρεσία πληροφόρησης που απαντά στο παραπάνω φλέγον ερώτημα!


Η ευκολότερη και αμεσότερη επιλογή είναι
η επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείο και ένα κλικ στο σχετικό εικονίδιο. Ακόμα πιο απλά μπορείτε να επισκεφτείτε τον εν λόγω σύνδεσμο κάνοντας κλικ παρακάτω:



Στη συνέχεια αρκεί να γράψετε τα στοιχεία που απαιτούνται και πολύ σύντομα θα γνωρίζετε το εκλογικό τμήμα στο οποίο είστε εγγεγραμμένοι.

Αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο, μπορείτε να ενημερώνεστε τηλεφωνικά καλώντας τον αριθμό 2131361500. Η γραμμή λειτουργεί και σας πληροφορεί μέχρι και την ημέρα των εκλογών και μάλιστα με αστική χρέωση.

Σημειώνεται ότι οι πολυδιαφημιζόμενες στην τηλεόραση υπηρεσίες πληροφοριών με 5ψήφιους αριθμούς χρεώνουν αρκετά την ενημέρωσή σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου