recent

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ! (VIDEO)

Εργατική Πρωτομαγιά σήμερα και ο Υπουργός Οικονομικών της λαοφιλούς κυβέρνησης της Ελλάδας κατέβηκε στο κέντρο των Αθηνών για να γιορτάσει και να διαδηλώσει μαζί με τον απλό κόσμο. Με τη μηχανή του ως συνήθως και φορώντας κάτι απλό, ο Γιάνης έτυχε υποδοχή Rock Star, με αγκαλιές, χάδια, φιλιά, χειραψίες, ποιήματα και κάθε είδους εκδήλωση θαυμασμού.

Λίγο πριν αποχωρήσει με τη μηχανή του Γιάνης προσεγγίστηκε από έναν άστεγο των Αθηνών, με τον οποίο είχε μικρό διάλογο σχετικά με την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης που σύντομα θα νομοθετηθούν και θα αφορούν και τους αστέγους, ενώ έδωσε και τις σχετικές οδηγίες.


Έλα όμως που η πείνα δε μπορεί να περιμένει και ο άστεγος ζήτησε μια πιο "άμεση" βοήθεια της τάξης των 2 - 3 ευρώ. Ο πάντα σεμνός Υπουργός δεν αρνήθηκε να προσφέρει στον κύριο τη βοήθειά του, όμως τον παρακάλεσε αυτό να γίνει λίγο παραπάνω και μακριά από τις κάμερες που τους περιτριγύριζαν. Έτσι κι έγινε, ο Γιάνης καβάλα στο σιδερένιο άλογο συναντήθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα με τον άστεγο και του έδωσε ότι είχε και δεν είχε πάνω του σε ρευστό!

Πόσα;

10,50 ευρώ όπως μας ενημερώνει στο παρακάτω βίντεο ο κύριος που έτυχε της συμπόνιας και της άμεσης βοήθειας του Star της οικονομίας.

Μάλιστα ο κύριος που μιλά στο video του enikos.gr εξομολογείται ότι ο κύριος Βαρουφάκης του εκμυστηρεύτηκε πως δεν έχει άλλα χρήματα πάνω του, κάτι που μάλλον πρέπει να αληθεύει. Φαντάζει νομίζω περισσότερο λογικό αν είχε κι άλλα χρήματα πάνω του, να του έδινε μόνο το 10ευρω και όχι τα "πάρε ό,τι έχω και δεν έχω τουτέστιν 10,50 ευρώ". Όπως θα δείτε τέλος στο video ο άστεγος ευχαρίστησε τον κύριο Βαρουφάκη για τη γενναιοδωρία του και σημείωσε ότι δεν περίμενε να του δώσει τόσα "πολλά" χρήματα.

Κυκλοφορεί άραγε με μόνο 10 ευρώ στην τσέπη ο κύριος Βαρουφάκης;
Είχε περισσότερα και τα ξόδεψε νωρίτερα; Απίθανο αν σκεφτεί κανείς ότι πήγε σε διαδήλωση. Άντε να αγόρασε κανένα κουλούρι...

Φαίνεται πως ο Γιάνης ζει συντονισμένος με στην ελληνική πραγματικότητα.

Μακάρι, αν και κάτι πρέπει να κάνει σύντομα για να ξεκινήσει η αντιστροφή της, αφού με 10ευρα δε γίνεται δουλειά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου